Stichting Erfgoed Gennep Nieuws Aanbieden mat. Fotoalbums/boeken Videokanaal

https://www.stichtingerfgoedgennep.nl/beeldbank/fotos/Ak-1-05A.jpg https://www.stichtingerfgoedgennep.nl/beeldbank/fotos/Ak-1-05A.jpg

Stichting Erfgoed Gennep

Beeldbank powered by ZCBS

markt Gennep
Stichting Erfgoed Gennep Bidprentjes Gennep

Bidprentjes Stichting Erfgoed Gennep

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de losse woorden (OR)
         In alle DB's SEG
       leeg veld : toon alle 880 bidprentjes

2. Zoeken in veld:           +    Geboortedatum:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie weergeven als: Galerij  Lijst

5. Resultaat zoekactie sorteren op: Bidprent nummer  Geboortedatum  Ongesorteerd
Of toon de nieuwe bidprentjes op internet van laatste : week (86) ... kwartaal (435) ... half jaar (880)

Aantal bidprentjes op internet: 880
Aantal bidprentjes op intranet: 940
Laatste update: 26-09-2021 (21:52)

Een van de bidprentjes
(nr. 00519):

Janssen
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

Een bidprentje bevat doorgaans een schat aan informatie en gegevens over een overledene. Daarom is een bidprentje vaak belangrijk voor historisch en vooral genealogisch onderzoek.
Al een flink aantal jaren verzamelen enkele Gennepenaren, w.o. Henk Jaspers, bidprentjes van overleden inwoners van de gemeente Gennep (en omstreken) en aan Gennep gerelateerde personen.
Op deze beeldbank - die nog voortdurend wordt uitgebreid - kunt u zien of van degene waar u naar zoekt, een bidprentje in onze verzameling aanwezig is.

Graag ontvangen we nog meer bidprentjes. Erg fijn als u die wilt aanleveren. U mag ze schenken of in bruikleen geven. Ook als u aanvullingen of opmerkingen heeft of fouten ziet dan wel meer informatie wilt, neem dan even contact op met ons secretariaat p.mengelberg of bel 0485-751022.

Als u als familielid van een overleden persoon bezwaar heeft tegen de publicatie van het betreffende bidprentje, kunt u dat kenbaar maken door middel van het formulier voor aanvullende informatie, dat onder de publicatie kan worden opgeroepen. Wij zullen dan voor verwijdering zorg dragen.

De bidprentjes in deze bidprentjesbank hebben betrekking overledenen die in de gemeente Gennep hebben gewoond of familie in Gennep hadden (Nrd.Limburg)   Andere beschikbare collectie/beeldbank: